Yritysvalmennukset

Mitä saat?

Yrityscoaching on ohjausta ja vertaistukea joko aloittavalle tai juuri aloittaneelle yritykselle sekä myös toimivalle yritykselle toiminnan kehittämis/murrosvaiheessa tai hetkessä, jossa tuntuu, että itse ei löydä ratkaisua.

Tässä videossa kerron hiukan tarkemmin miten yrityksen valmennusta ja ohjausta toteutan.

 

 

Yrityscoaching on paikallaan silloin kun tarvitset keskustelukumppania ja näkökulmaa sekä haluat

 • apua liiketoimintasuunnitelman kirjoittamiseen tai päivittämiseen
 •  tekijän kevýelle markkinaselvitykselle
 • tekijän markkinointisuunnitelmalle
 • kehittää tuotteita, palveluja ja toimintaa
 • määritellä asiakkaasi huolella
 • tehostaa markkinointia ja myyntiä
 • laatia toiminta- ja hankesuunnitelmia
 • apua  verkostoitumisessa
 • tukea alihankintaprosessin käynnistämisessä
 • neuvoja sähköpostilistojen ja kontaktien luomisessa
 • apua markkinoinnin monipuolistamisessa.

Vahvuuteni kuten tiedon etsiminen, laajat verkostot, uusien näkökulmien avaaminen, omien voimavarojesi käyttöön ottamisen avustaminen ja positiivinen sekä tavoitteelinen ajattelu ja työskentely ovat sinun käytössäsi valmennuksen aikana.

 

Minä uskon, että yritystoiminassa on oltava kunnossa seuraavat
asiat:

[box] suunnitelmallisuus — oikeat – sitoutuneet  ihmiset oikeissa paikoissa ml. asiakkaat — toimivat tuotteet — yrityksen kaikki prosessit [/box]

Henkilökohtainen coaching voi olla alku

Henkilökohtainen coaching  luo loistavan mahdollisuuden omien ajatusten vahvistamiseen, päätöksen tekoonl, henkilökohtaisten tavoitteiden asettamiseen, kehitykseen ja itsetuntemukseen sekä uuden suunnan löytämiseen elämässä. Henkilökohtaista Coachingia voit käyttää oman osaamisesi kartoittamiseen ja itsetunnon vahvistamiseen, työpaikan etsimiseen tai vaihtamiseen, haastattelu ja esiintymisjännitykseen tai elämänmuutosten tekemiseen.

Joskus tarvitset toisen ihmisen ja sparraajan apua oman ajattelun kirkastamiseksi. Henkilökohtainen valmennus sopii hyvin uudessa elämäntilanteessa tai selvittääksesi unelmiasi ja tavoitteitasi. Coaching on tapa löytää positiivisuuden voiman kautta elämääsi uusia näkökulmia, samalla rakentaa Elämän taulu© tavoitekartaksi matkallesi sekä selkeät suunnitelmat miten etenet askel askeleelta.

Coachingissa edetään aina yhdessä kanssasi – sinun ehdoillasi. Coaching auttaa sinua löytämään muutokselle positiivisen merkityksen ja kannustaa sinua muutoksen tekemiseen henkilökohtaisten tavoitteiden ja toimintasuunnitelman kautta. Coachingissa kiinnitän huomiosi myös ajatteluusi ja ajatusmalleihisi. Työstämme ajatteluasi niin, että se tukee ja edistää tavoitteitasi.

Varaa kartoitustapaaminen, se on ilmainen

“Olen saannut Tarjalta hyvin ammattimaista ja laadukasta ohjausta. Olen säästänyt valtavasti aikaa, käyttäen Tarjan neuvonta-apua. Tarjaa on helppo lähestyä, hän on avoin ja sympaattinen ihminen. Sekä face to face että etäapu ovat olleet hyvin tehokkaita ja tuloksena on tullut mm.  laskeutumissivu, johon olen todella tyytyväinen!
www.bistropetroskoi.instapage.com !”
Katja Kosunen

Miten toimitaan yhdessä

Kaikki, mitä kanssasi kehitetään ja puhutaan on täysin luottamuksellista. Valmentaja on suunnannäyttäjä ja ideoija, toiminta on kuitenkin kiinni sinusta, yrittäjästä. Sinä teet päätökset ja valitset itsellesi sopivat tavat toimia. Sinä olet se yrityksesi sykkivä sydän, minulta saat voimaa, laajaa näkemystä ja jatkuvuutta tuolle sykinnälle, jos niin haluat.

Asiat, joita coachingissa käydään läpi ovat joskus myös erittäin henkilökohtaisia, onhan oma yritys kuin oma lapsi. Minun tehtävänä on kyseenalaistaa ja etsiä vaihtoehtoja, muuten kehitystä ei tapahdu. Vaadin silloin tällöin sinua astumaan ulos mukavuusalueeltasi, mutta se on vain siksi, että saisit uusia näkökulmia. Luon sinulle vaihtoehtoisia näkemyksiä. Joskus  joudun ehdottamaan jopa jostakin tuotteesta tai palvelusta luopumista. Valmentajana tärkein tavoitteeni on liiketoimintasi kannattavuus ja sen parantaminen eli myynti, myynti ja myynnin tehostaminen. Tämä saattaa joskus kuulostaa siltä, että toistan itseäni, mutta ainoa päämääräni ja tehtäväni yrityksessäsi on juuri tuo.

Muista, että ihmeitä tapahtuu vain oman mukavuusalueen ulkopuolella, joten valmentajanasi pidän huolen, että joudut sinne myös silloin tällöin astumaan. Muista myös, että kysymyksessä on SINUN yrityksesi, joten valmennuksissa minä olen sparraajan asemassa ideoijana, tukenasi ja apunasi kaikessa missä tarvitset.

Coachingin voit ostaa yksittäisinä tapaamisina, 3 kk ja 6 kk kokonaisuuksissa ja niiden jälkeen lisäkäynteinä. Tapaamisia on kaksi kertaa kuukaudessa ja lisäksi tehdään välitehtäviä ja muita sovittuja toimenpiteitä. Yhden tapaamisen pituus on voi olla 2-3h tilanteesta riipuen.

Lisäksi tarjoan akuuttiin tarpeeseen Pikasparrausta on-line, kestoltaan 1,5 h. Pikasparraus voidaan toteuttaa puhelimitse, sähköpostilla, skypellä tai muulla sähköisellä välineellä ja tietenkin myös henkilökohtaisessa tapaamisessa.

Ensimmäinen kartoitustapaaminen pitkäjaksoiseen valmennukseen on maksuton.

Hinnat

Liiketoimintasuunnitelman kirjoittaminen yhdessä kanssasi 86 €

Liiketoimintasuunnitelman tekeminen 294 €

Markkinoinninsuunnittelu ja markkinointisuunnitelma 357 €

Markkinaselvitys (asiakkaiden määrä, markkinat ja kilpailjat)  187 €

Pikasparraus 148 € /kerta (kesto max. 1,5h)

Yksittäinen tapaaminen 264 €/max.3h

3 kk coaching 1296 € (kaksi tapaamista (max.3h/kerta)/kk)

6 kk coaching 2678 € (kaksi tapaamista, max. 3h/kerta/kk)

Lisätapaamiset coaching paketteihin 187 €/max. 3 h

Hinnat alv. 0%. Mahdolliset matkakustannukset (edestakainen matka yli 20 km) eivät sisälly hintaan

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

TallennaTallenna