Markkinointisuunnitelma

357,00  (+ALV )

Markkinoinnin suunnitelmallisuudesta on todellista hyötyä yrityksellesi ja sinulle. Säästät aikaa ja rahaa sekä tiedät mitä teet kokoajan, puhumattakaan siitä, että saat tuloksia eli myyntiä.

Markkinoinnin suunnittelu on tavoitteellista toimintaa, jossa toimenpiteitä seurataan ja analysoidaan ja ennen kaikkea niistä opitaan.

Raha, minkä tähän suunnitteluun investoit tulee sinulle moninkertaisesti takaisin.

Jäsenet saavat alennusta tästä tuotteesta. Liity jäseneksi! Want a discount? Become a member!
Osasto:

Kuvaus

Markkinoinnin suunnittelu ja markkinointisuunnitelma

Usein yrityksissä menestyksekkään markkinoinnin suunnittelun suurin este on osaamisen ja ajan puute. Kun suunnitelmaa ei ole,markkinointia tehdään, jos siihen jossain välissä jää aikaa. Tämä aiheuttaa sen, että markkinonnilla ei saada kunnon tuloksia ja siihen sijoitetut rahat menevät hukkaan. Lisäksi tuleetehtyä äkkinäisiä ostopäätöksiä palvleujen myyjiltä ilman tarkkaan tuntemusta mainonnan vaikuttavuudesta, kohderyhmistä ja tavoitteista. Nämä päätökset maksavat yritykselle todella paljon ja tuovat erittäin vähän tuloksia.

Teen sinulle toimivan, toistettavan ja helposti toteutettavan markkinoinnin suunnitelman, joka sisältää eri markkinointikanavien tavoitteiden määrittelyn ja roolittamisen, asiakkaan tarkan määrittelyn, asiakkaan polkujen kuvaukset ja markkinointitoimenpiteet, toimenpiteiden automaatiota kaikessa missä se on mahdollista.

Käymme myösyhdessäläpi suunnitelman, että osaat sen hyvin toteuttaa.

Tämän jälkeen sinun itsesi on helpompi toteuttaa tuloksellista ja tavoitteellista markkinointia.

Markkinointisuunnitelman tekeminen sopii niin yrittäjille, bloggaajille kuin kevytyrittäjillekin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.