Löydä tulevaisuutesi yrittäjyydestä – 50 vinkkiä yrittämiseen

8,70  (+ALV )

Vinkkejä yrityksen perustamiseen ja tietoa yrittäjyydestä höystettynä kokemuksilla oman yrittäjyyteni polulta. Kaikesta selvitään – konkurssistakin.

Kirja auttaa sinua saamaan realistisen kuvan yrittäjyydestä ja mitä kaikkea yrittämiseen kuuluu. Yrittäjä on monitaituri ja osaaja, mutta tämä ei suinkaan tarkoita 24/7 työtä, vaan lomia ja lepoa suhteessa hyvään yrittäjyyteen.

 

Jäsenet saavat alennusta tästä tuotteesta. Liity jäseneksi! Want a discount? Become a member!
Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Vinkkejä yrityksen perustamiseen ja tietoa yrittäjyydestä

 

Kirja sisältää yrityksen elinkaaren ja vaiheiden tarkastelua yrittäjäkokemuksen ja tunteen kautta. 50 vinkin avulla se neuvoo yrittäjäksi kasvamisessa, yrityksen perustamisessa, sen kehittämisen suunnittelemisessa ja kasvattamisessa, mutta valmistaa myös mahdolliseen epäonnistumiseen. Siksi kirja soveltuu hyvin myös sinulle, jos olet joskus miettinyt, olisiko yrittäjyys yksi mahdollinen vaihtoehto elämässäsi.

Kirjassani haluan osaltani olla luomassa menestystarinoita iloisista, hyvinvoivista yrittäjistä ja antamassa uskoa mikroyrittäjän oman osaamisen vahvuuteen.

 

Kirjasta saat vinkkejä yrittäjän polulle. Yrittäjyydessä tavoitellaan tilannetta, jossa olet oman elämäsi haltija ja voit itse päättää millaista työtä tai kuinka pitkää päivää teet.

Kirjassani mennään paljon tunteella ja kokemuksilla. Kysymyksessä ei siis ole varsinainen tietokirja, vaikka mukana on myös ohjeita ja neuvoja yrityksen perustamiseen ja toimintaan.

  • Annan ajatuksia yrityksen tuotteiden ja palvelujen markkinointiin sekä myyntiin (kpl 7)
  • Käsittelen yrityksen kasvuprosessia ja menestymistä (kpl 8)
  • Pohdin yritystoiminnan lopettamista eri syistä (kpl 9)
  • Miten toiminta rakennetaan elämäntapayrittäjyydeksi (kpl 10)
  • Miten yritystoiminnalla voi rikastua (kpl 11)

Rakastatko elämää ja haluat elää täysillä joka hetken? Haluatko muutakin kuin kahdeksasta neljään elämän. Sen voit toteuttaa vain tekemällä ja ajattelemalla toisin kuin ennen.

 

Otteita kirjasta löytyy myös blogeistani.

 

Lukijan palautetta kirjastani

Tässä on kirja yrittäjyydestä, joka innostaa, mutta on myös realistinen. Kun sain tekstin käsiini, pelkäsin, että joudun kahlaamaan läpi jo valmiiksi pölyttyneen teoksen yrittämisen hyvistä ja huonoista puolista. Jouduin yllättymään ja toteamaan, että siitä voi kirjoittaa myös raikkaasti ja ymmärrettävästi – jopa niin, että tavallisen palkansaajankin yrittäjyysunelmat nostavat päätään. Kirjoittajan omaelämänkerralliset kokemukset tuovat kirjaan värikkyyttä ja uskottavuutta. Yrittäminen voi olla ja on vaikeaa ja vie aikaa ja energiaa, eikä sitä yritetä kiistää – kolikollahan on myös toinen, kiiltävä ja houkutteleva puoli. Realismi on mukana jokaisella sivulla, mielestäni juuri se tekee kirjasta hyvän. Kirjaa voin suositella yrittäjyyttä vasta harkitsevalle ja alkutaipaleella olevalle henkilölle. Uskon, että erilaiset muistukset ja ajatustehtävät ovat antoisia myös jo yrittäjänä toimineille..” Tarja Holopainen. Kuopio

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.