Intialainen päähieronta

57,00  (+ALV )

Kurssi sopii hyvin niin läheisiään hemmottelevalle, kuin ammattiinsa lisäoppia kaipaavalle hierojalle, hoitajalle, kosmetologille ja kampaajalle. Kurssille ei ole pohjakoulutusvaatimuksia, tarvitset ainoastaan intoa oppia jotakin uutta.

Kurssilla opit vaihtelevia hierontatekniikoita ja käsittelemään monipuolisesti niska-hartiaseutua, olka- ja käsivarsia, päätä, korvia ja kasvoja.

Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa ja nopeuttaa näin solujen uusiutumiskykyä edistäen tervettä hiustenkasvua. Silmien alueen verenkierron aktivoituminen puolestaan rentouttaa ja rauhoittaa silmien lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentäen niiden väsymistä. Tämän vuoksi IPH sopii erittäin hyvin lisäpalveluksi mm. kampaamo- ja kosmetologiyrittäjille.

Peruskurssin sisältö

– intialaisen päähieronnan perusajatus, perusteet ja tausta
– indikaatiot, kontraindikaatiot
– intialainen päähieronta osa-alueittain: videot ja ohjeet kehon eri osien hierontaotteista, tekniikasta ja hoidon etenemisestä

Opiskele intialaista päähierontaa peruskurssillamme rauhalliseen tahtiin.  Aina oppitunnin jälkeen kertaa oppimasi liikkeet mielessäsi illalla ja seuraavana aamuna. Tee tämä jokaisen oppitunnin jälkeen.

 

Jäsenet saavat alennusta tästä tuotteesta. Liity jäseneksi! Want a discount? Become a member!

Kuvaus

Intialainen päähieronta tulee nimensä mukaisesti Intiasta ja sitä on harjoitettu jo tuhansien vuosien ajan osana Ayurveda – perinnettä. Suomeen hoito on tuotu yli 15 vuotta sitten, ja siitä on nopeasti tullut suosittu hoitomuoto.

Intialainen päähieronta on turvallinen, tehokas ja rentouttava hoito, jonka perusteet voit oppia verkkokurssillamme ja näin saat valmiudet IPH-hoidon antamiseen. Kurssin aikana kannattaa tehdä paljon käytännön harjoittelua, jolloin opit tuntemaan miltä hoidon kuuluu tuntua niin hierojasta kuin hoidettavasta. Lisäksi kurssin tehtävien kautta kertaat vielä jokaisen otteen tärkeimmät seikat. Otteet on osattava oikein ja vasta sitten pääset siirtymään eteenpäin.

Kurssilla opit länsimaissa yleistyneen päähieronnan muodon, joka tehdään ilman öljyä. Opittava hoito on erittäin kokonaisvaltainen, pään lisäksi hoitoon kuuluvat hartioiden, niskan, olkavarsien ja kasvojen käsittelyt. Opit myös hoidon taustaa, vaikutuksia, esteet hoidolle sekä millainen kokonaisuus hoitotilanne on.

Kouluttajana toimii koulutettu hieroja Ari Jäppinen.

Kun olet ostanut kurssin saat linkit manuaaliin ja videoihin, joissa kaikki otteet käydään läpi. Rentouttavia hetkiä Intialaisen päähieronnan parissa

-Ari Jäppinen-

Hyötyjä

Intialainen päähieronta tuo tasapainon, varsinkin silloin, kun koemme, että keho on eri paikassa kuin mieli. Se on mahdollisuus miellyttävään rauhoittumiseen ja läsnäoloon niin hoidon suorittajana kuin vastaanottajana.
Pää on yleensä se alue, joka saa vähiten hoitoa, vaikka se usein tarvitsisi eniten huolenpitoa.

Siellä toimii ihmisen koneisto, se osa joka huolehtii ajatuksistasi ja toiminnoistasi.

Energia-ajattelun mukaan kehossa on seitsemän energiakeskusta eli chakraa, joista ylin sijaitsee päälaella. Intialainen päähieronta keskittyy juuri tähän keskukseen sivuten myös muita, alempia keskuksia. Jokainen chakra voidaan liittää tiettyihin henkisiin ominaisuuksiin ja kaikilla niillä on myös tehtävä fyysisen kehon huollossa. Chakrat vaikuttavat kukin omiin kehon osiin ja myös sisäelimiin. Päälaella sijaitseva seitsemäs chakra on ihmisen henkisen tietoisuuden keskus, joka avaa ihmisen tietoisuutta itsensä ja ympäröivän maailman keskellä. Hoito auttaa ihmistä hahmottamaan elämäänsä kokonaisvaltaisesti, kokemus voi olla jopa hiukan ”järisyttävä”, kun tuo keskus aktivoituu. Hoito voi siis saada aikaan jopa suuria tunnekokemuksia.

Hoitaessasi kunnioita asiakkaan yksityisyyttä, mutta ole läsnä.

Varaa hoitoa varten selkänojallinen hyvä tuoli, rauhallinen tila ja keskikokoinen pyyhe (rullataan ja laitetaan niskan tueksi hoidon loppuvaiheessa).

Tunnelmaa luomaan voit ottaa hoitoon mukaan kynttilöitä ja teemaan sopivaa, rauhallista musiikkia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.