Tarjatalks

Valmentaja, kouluttaja, sparraaja ja puhuja

Anna positiivisuudelle tilaa.

Asiat voivat olla helppoja tai vaikeita, valinta on sinun.

Se miten asiat tapahtuu, riippuu  sinusta ja valinnoistasi. Onnellisuutesi tiellä suurin kivi on negatiivinen ajattelu. Positiivisuus puolestaan tuo voimaa ja vetää puoleensa onnistumisia. Kumman tien valitset? Ajattelua voi muuttaa, samalla muuttuu asenteesi ja elämäsi.

Oletko valmis?

Katso videoni valmennuksista.


Mistä tänään puhutaan

 

Personal Life trainer (PLT), tunnetko olevasi umpikujassa ja mikään ei onnistu? Jumpataan mieltä ja ajattelua yhdessä, joko kasvotusten tai verkkokurssina.

Personal Business trainer (PBT), tarvitsetko jonkun jonka kanssa käydä läpi yrityksen aloittamista, kehittämistä tai haluatko ideoida uusia tuotteita tai toimintapoja ja tarvitset jonkun jonka kanssa testata ajatuksiasi. Kiinnostaako kansainvälistyminen tai haluatko kehittää asiakkaan polkua ja arvoa yrityksessäsi?

SuccessMind, Unelmiesi yritys on yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden verkkoalusta, josta saat tietoa, vertaistukea, ohjausta ja asiantuntijoiden neuvoja. Uskon yhteisöllisyyden voimaan ja yhdessä tekemiseen. Yrittäjänä tunnet varmasti välillä olevasi aivan yksin asioiden kanssa. Tässä auttaa hyvä, luottamuksellinen, samanhenkinen verkosto ja mentori, joka on edennyt yrittäjyydessä ja kokenut paljon. SuccessMind sivuilta löydät myös webinaareja ja esityksiä, joista sinulle varmasti on hyötyä. Liity mukaan menestyjien joukkoon!

Ota yhteyttä katsotaan mitä voimme yhdessä tehdä asioille. 

 Toimin myös Tekesin Innovaatiosetelin palveluntarjoajana. 

TallennaTallenna