SuccessMind Factory

SuccessMind Factory – Yritystehdas -valmennuksessa keskitytään menestyvän yritystoiminnan rakentamiseen
SuccessMind Factory – Unelmatehdas -kokonaisuudessa luodaan omannäköistä elämää ja opitaan saavuttamaan unelmia, elämäniloa ja onnistumisia.
Kehitä valmennustaitojasi – valmennuksessa tehdään omaa osaamista näkyväksi ja opitaan tärkeimmät valmennukseen kuuluvat tekijät sekä opitaan tekemään myyntiä ja markkinointia.

 

SuccessMind Factory 

SuccessMind Factory on menestyjien tehdas. Tehtaasta löydät webinaareja ja esityksiä, joista sinulle varmasti on hyötyä. Teemoina ovat mm. henkilökohtainen kasvu, yritystoiminnan kehittäminen, yrityksen perustaminen, markkinointi, Coaching, espanjan kieli, Intialainen päähieronta.

Työskentelykielinä ovat suomi ja englanti. Valmennuksia toteutan myös espanjaksi.

Valmennukseni

 • rohkaisevat sinua haastamaan kaavamaisen ajattelusi ja toimintasi
 • vapauttavat sinut keksimästä tekosyitä, jotka estävät sinua nauttimasta elämästä
 • auttavat sinua uskomaan, että pystyt menestymään millä tahansa elämänalueellasi
 • auttavat sinua ottamaan vastuun siitä, kuka haluat olla ja mitä olet päättänyt tehdä elämässäsi
 • opettavat sinua ajattelemaan iloa tuottavia ja merkityksellisiä ajatuksia
 • auttavat sinua hallitsemaan elämääsi ja olemaan kiitollinen siitä mitä sinulla jo on
 • antavat sinulle rohkeutta unelmoida ja toteuttaa unelmiasi
 • ohjaavat sinut luomaan oman näköisesi elämän, jossa elät unelmaasi

 

Yrittäjyyttä miettivä, miltä tuntuisi laittaa saada apua ja tukea toimintasi suunnitteluun ja kehittämiseen  silloin kun haluat ja tarvitset?

Verkkokurssi tpaamisineen on sinulle, joka haluat menestyä elämässäsi.  SuccessMind Factory –  Yritystehdas on polku yrittäjänä toimimiseen ja yrittäjyyden aloittamiseen tarkoitettu valmennuskokonaisuus. Saat työkaluja, tietoa, vertaistukea, ohjausta ja asiantuntijoiden ajatuksia omien unelmiesi toteuttamiseksi ja tueksi.

Tunnet varmasti välillä olevasi aivan yksin asioiden kanssa. Tässä tilanteessa auttaa hyvä, luottamuksellinen, samanhenkinen SuccessMind verkosto ja oma sparraaja. 

Liittyminen SuccessMind – Yritystehdas -ohjelmaan maksaa 28 €/kk, ensimmäinen tutustumiskuukausi 8 €.

(Verkkokauppa avataan 1.3.2018. Seuraa ilmoituksia Facebookissa)

Ennen verkkokaupan aukeamista osta jäsenyys suoraan 040 199 1023

(Todellinen arvo kaikkien bonuspalvelujen kanssa yli 3000 €/v)

SuccessMind – Yritystehdas -ohjelmassa saat:

 • Löydä tulevaisuutesi yrittäjyydestä – 50 vinkkiä yrittämiseen ekirjan (arvo 24,90 €)
 • Eri teemojen mukaisia webinaareja  (arvo alkaen 348 €)  katsottavissa vapaasti milloin haluat ja kuinka montaa kertaa tahansa, lähes joka kk uusi webinaari
 • Jäsenetuja eri koulutuskokonaisuuksiin
 • yhteisön vertaistukikanavan facebookissa, joka on vain jäsenille, ajatusten vaihtoa ja vetaistukea varten
 • uutiskirjeitä, joissa annan lisävinkkejä menestyvät yrityksen eri osa-alueisiin
 • Verkkoyhteisön tuki ja kokemus
 • Henkilökohtaista tai ryhmä coachingia jäsenyyden ajaksi (arvo 1044 €) 1h/kk

Haluaisitko kehittää omaa elämääsi, saada rohkeutta unelmiesi toteuttamiseen tai et tiedä vielä mihin suuntaan elämässäsi pitäisi lähteä?

SuccessMind  – Unelmatehdas -ohjelmassa saat:

 • ohjausta, ohjeet ja opastuksen oman Elämän taulun© tekemiseen sekä unelmien ja tavoitteiden asettamiseen ja visualisointiin
 • opastusta oman ajattelun muuttamiseen
 • jäsenetuja
 • webinaarit, jotka kuuluvat ohjelmaan sekä vierailijoiden webinaareja erikoishintaan
 • Yhden henkilökohtaisen ohjaushetken, kesto 1h/kk. Ohjaus voi tapahtua puhelimitse, tapaamisena, skypen tms. välityksellä. Miten sinulle parhaiten sopii.
 • uutiskirjeitä, joissa ohjaan ja opastan sinua kohti tavoitettasi

Liittyminen SuccessMind  Unelmatehdas -ohjelmaan maksaa 8 €, jäsenyys kestää jatkuu hintaan 28 €/kk automaattisesti. 

 

Voit katkaista jäsenyydet milloin tahansa. Jäsenyys katkeaa irtisanomiskuukauden seuraavan kuukauden alusta. Jäsenmaksun veloitus 1. päivänä, joten ennen sitä jäsenyys on sanottava irti.

 

SuperValmennus

Kehitä valmennustaitojasi

Valmennuksessa opit asiantuntijuudesta yritykseksi -polun neljä tärkeintä askelmaa, joiden avulla luot itsellesi kannattavaa liiketoimintaa, tunnettuutta ja aloitat rakentamaan osaamisestasi brändiä.

Näin rakennat asiantuntijuuttasi:

1.Valmentaminen ja kouluttaminen: Opit oman osaamisesi näkyväksi tekemisen ja miten osaamista siirretään valmennuksessa. Saat varmuutta siihen miten valmennukset toteutetaan ja ohjaukseen sekä toisen ihmisen kohtaamiseen. Saat myös vahvistusta valmennusosaamiseesi ja opit kehittämään osaamistasi jatkuvaluontoisesti.

2. Tuotteistaminen ja markkinointi: Opit tuotteistamaan osaamisesi, pääset alkuun valmentamisessa, seminaarien pitämisessä, verkkokurssien järjestämisessä, puheiden pitämisessä ja mentoroinnissa. Opit tekemään erilaisia esityksiä ja tiedotteita. Saat ajatuksia ja ideoita miten kehittää omaa valmentamista. Asiantuntijan on tärkeää brändätä itsensä. Koulutuksessa aloitat asiantuntijuutesi näkyväksi tekemisen prosessin ja  brändäyksen polun rakentamisen.

3. Myynti ja myynnin edistäminen: Jos teet valmentamisesta yritystoimintaa, opit tuottamaan markkinoinnillisia sisältöjä, vahvistamaan henkilökohtaista brändiäsi, myymään järjestelmällisesti valmennustasi. Osaat toteuttaa markkinointia tehokkaasti ja hyödyntämään erilaisia markkinointikanavia. Opit “myymään” omat ajatuksesi ja ideasi toisille ihmisille. Opit argumentoimaan ja perustelemaan omaa näkemystäsi rakentavasti. Opit toteuttamaan suunnitelmat ilman verukkeita.

4. Verkostoituminen: Opit luomaan asiantuntijaverkostoja ja löydät sopivia verkostoja itsellesi, jotka kasvattavat myyntiäsi, jos teet liiketoimintaa. Muuten verkostoissa on voimaa, joten kun luot hyvän verkoston, saat sieltä apua ja ideoita asioiden eteenpäin viemiseen sekä tietoa ja tukea ongelmatilanteissa.

Webinaareja, ohjausta ja materiaaleja. Saat toimintamalleja ja työkaluja oman osaamisen näkyväksi tekemiseen.

Valmennuksen hinta on erikseen ostettuna 394 € ja kesto 6 kk. 

Jäsenille kurssin hinta on 97 €

Tule mukaan menestyjien joukkoon!

Kirjasuositukseni pohjatiedoksi tälle kurssille on Onnistu kouluttajana. Saat sen tilattua vaikka yhteistyökumppaniltani tästä linkistä. 
(Hinnat sisältävät alv. 24%)

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna