Kun tavoitteet toteutuu – 18 kk, liikevaihto yli miljoona

Aikamonen otsikko ja väittämä. Onko tuo edes mahdollista? Taas jokin uutisjippo! No, ei se ainakaan minun kohdallani ole mahdollista, sanoo teistäkin varmaan moni.  Niin – miksi ei? Jos sen joku on tehnyt, eikö se ole silloin todistettu, että se todella on mahdollista?

Osallistuin viikko sitten webinaariin, joka kesti neljä iltaa, yhteensä 20 tuntia. Kysymyksessä oli aika uniikki kokemus, sillä samalla kun olimme live- webinaarissa, se kuvattiin seuraavaksi koulutuskokonaisuudeksi eli webkurssiksi. Näin pääsimme hiukan kuin kurkistamaan myös kulissien taakse.

Ainutlaatuisen kokemuksen tuosta webinaarista teki kuitenkin kouluttaja ja mukana olleet osallistujat. Aikamoinen vilske kävi chatissa, kun reilut 4000 ihmistä vaihtoi ajatuksia ja teki kysymyksiä kouluttajalle. Noh, en aio pantata tämän kauempaa kuka oli kouluttajana. Hän oli upeaakin upeampi Brendon Burchard. En varmaan koskaan elämäni aikana ole tavannut toista hänen kaltaistaan ihmistä. Jokainen minuutti noina iltoina, alkaen klo 21.00 ja päättyen joskus 02.00 maissa oli valvomisen arvoinen ja yhtäkään en vaihtaisi pois.  En mistään hinnasta. Itse asiassa ensimmäisestä illasta on nyt kulunut 1 viikko ja 1 päivä ja olen edelleen ihan täpinöissäni tekemässä omasta bisneksestäni menestyvää. Pää täynnä uusia ideoita ja elämäni on järjestynyt ihan uskomattomalla tavalla. Mutta näistä kerron seuraavassa blogissani lisää.

Tämä oli siis asetelma, josta webinaari starttasi. Paitsi, että unohdin kertoa tärkeimmän eli hinnan. Meille, uskollisille asiakkaille, tämä webinaari oli täysin ilmainen. Nyt sen hinta taitaakin jo olla 1997 $.

Blogiini seuraa jatkoa, jossa kerron mitä kaikkea seminaarissa opin. Tiedot on ensin jäsenneltävä ja niitä on yksi kokonainen n. 2 cm paksu vihkollinen. Tämän kaiken avaan myös tarkemmin omassa menestys konseptissani eli success mindissa ja siellä opetan teille sen mitä hän opetti meille. 

Niin ja mikä olikaan webinaarin aihe. Brendon avasi meille miten hän teki tuon 18 kk ja liikevaihto oli hiukan yli miljoona dollaria.

Seuraa sivujani, jatkoa tulossa….

Allek.001

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 5 = 5

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.