Kesä ja aurinko

Kevät luo ajatuksen
uudistumisesta

Minulle kevät ja aurinkoiset päivät saavat aikaan kaipauksen mökille. 

Kun ensimmäiset lämpöiset päivät tulevat, alan pakata mökille meneviä tavaroita autoon, vaikkei minulla ole mitään tietoa, milloin sinne pääsen lähtemään. 

Tänä keväänä aurinko on ollut mielessä muutenkin. Olen pohtinut aurinkoenergian käyttöä omassa talossani. Haaveena olisi korvata osa katosta – tai vaikka koko katto,  aurinkopaneeleilla ja saada katto tuottamaan energiaa kotiini. Mökillä meillä on ollut aurinkopaneelit jo todella kauan ja olemme niihin erittäin tyytyväisiä.  Emme maksa sähkölaitokselle mitään ylimääräisiä perusmaksuja, vaan kaikki energia, jolla mökillä toimii sähköt, jääkaappi ja telkkarikin, on ilmaista. Aurinkopaneelit ovat varmasti hankkineet hintansa takaisin moninkertaisena. 

Sanotaan, että kun jotakin asiaa riittävän intensiivisesti ajattelee, niin asiat alkavat järjestyä kuin itsekseen. Niinpä huomasin helmikuun lopulla, että aloitan yhteistyön Aurinkorakennus Oy:n kanssa. 

 

 Samalla kun autan heitä verkkosivujen löydettävyydessä, niin olen saanut eturivin mahdollisuuden tutustua uusiin, integroitaviin aurinkopaneeleihin  sekä autokatokseen, joka on todellakin tätä päivää ja tiukasti mukana ajan hengessä. 

Sähköautojen latauskatos on paras idea mitä tiedän, kun ajatellaan esimerkiksi mökkiolosuhteita.  Katos tuottaa tarvittavan energian autolle, joten voit lomailla huolettomasti, vaikka mökkisi sijainti olisi keskellä luontoa ja kaukana asutuksista. 

Kun ajattelen mökkimme paneeleita ja vertaan niitä Auronkorakennuksen uusiin innovatiivisiin aurinkopaneeleihin, ero on kuin yöllä ja päivällä.  Aurinkoraknnuksen upeat Lasi/Lasi paneelit ovat tyylikkäät, näyttävät ja kestävät. Yhtiö lupaa tuotteille jopa 30 vuoden takuun. 

Auringon palvonta on saanut ihan uuden ulottuvuuden. 

Kohti kesää ja auringon lämpöä mennään. 

Kaupallinen yhteistyö Aurinkorakennus Oy:n kanssa

TARJA KEKÄLÄINEN

“Kirjoittaja on yritysten prosessien kehittäjä ja yritysvalmentaja.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 2

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.