Julkaisut

 

Löydä tulevaisuutesi yrittäjyydestä – 50 vinkkiä yrittämiseen

E-kirja elämänmakuisesta yrittäjyydestä julkaistiin 7.3.2015.

kirjan kansi 2

Otteita kirjasta

Jos unelmoit vapaudesta ja siitä, että pääset pois oravanpyörästä kysy itseltäsi: Miten reagoin epäonnistumiseen? Jos vastauksesi on, että innostut ja epäonnistumiset kannustavat yrittämään uudelleen ja voittamaan vaikeudet, jatka unelmasi rakentamista. Jos suutut, syyttelet ja etsit syyllisiä, pelaa varman päälle ja pysy entisessä.

  • Yksilön tapa toimia, persoonallisuus ja ns. sisäinen yrittäjyys tai yrittäjämäinen toiminta toimivat vahvoina ajureina kohti yrittäjyyttä.
  • Vanha sanalasku ”Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pitää yrittämisessä paikkansa
  • Yrityksesi ansaintalogiikka on oltava toimiva, ennen kuin voit tuotteistaa yrityksesi palveluja tai määritellä yrityksesi arvoketjuja.
  • Uskalla astua oman mukavuusalueesi ulkopuolelle, siellä tapahtuvat ihmeet.

Lukijan kommentti:

“Tässä on kirja yrittäjyydestä, joka innostaa, mutta on myös realistinen.

Kun sain tekstin käsiini, pelkäsin, että joudun kahlaamaan läpi jo valmiiksi pölyttyneen teoksen yrittämisen hyvistä ja huonoista puolista. Jouduin yllättymään ja toteamaan, että siitä voi kirjoittaa myös raikkaasti ja ymmärrettävästi – jopa niin, että tavallisen palkansaajankin yrittäjyysunelmat nostavat päätään. Kirjoittajan omaelämänkerralliset kokemukset tuovat kirjaan värikkyyttä ja uskottavuutta. Yrittäminen voi olla ja on vaikeaa ja vie aikaa ja energiaa, eikä sitä yritetä kiistää – kolikollahan on myös toinen, kiiltävä ja houkutteleva puoli. Realismi on mukana jokaisella sivulla, mielestäni juuri se tekee kirjasta hyvän.

Kirjaa voin suositella yrittäjyyttä vasta harkitsevalle ja alkutaipaleella olevalle henkilölle. Uskon, että erilaiset muistukset ja ajatustehtävät ovat antoisia myös jo yrittäjänä toimineille.”

– Tarja Holopainen, Kuopio

 

Kirja soveltuu yrittämisestä haaveileville, aloittaville tai juuri aloittaneille yrittäjille sekä niille, jotka tekevät työtänsä aloittavien yrittäjien kanssa.

Annan kirjassa vinkkejä kaikkiin yrityksen elämänkaaren vaiheisiin. 

Jos haluat ensin hiukan tutustua kirjaan, tässä kirjan sisällysluettelo nähtävänä. Myös blogeissani on otteita kirjasta.

Löydä tulevaisuutesi yrittäjyydestä – 50 vinkkiä yrittämiseen, Löydä tulevaisuutesi yrittäjyydestä -sisällysluettelo

 Tilaa ekirja hintaan 14,70

 

TallennaTallenna