Elämäni vuosiko?

Olen kirjoittanut tämän blogin ensimmäisen kerran Me Naiset blogeihin 6.1.2018 klo 23:32 | Siirrän sen nyt 17.1.19 tänne omaan blogisivustooni. Blogia ei ole muokattu alkuperäisestä. Kirjoitan kuitenkin jatkon tälle blogille eli “miten niin kuin omasta mielestä” vuosi 2018 meni. 

Elämäni vuosiko?

Vuosi vaihtui ja olen kuullut jonkun viisaan sanovan, että jos haluat muutosta elämääsi,niin sinun on tehtävä asioita eritavalla kuin normaalisti. Päätin kokeilla tätä metodia elämässäni. Tässäpä hiukan alkua siihen, miten olen vuoden ensimmäisellä viikolla onnistunut asiassa.

Ostin joulukuussa uuden kalenterin, poikkeuksellisesti en ostanutkaan Paulo Coelhon kalenteria vaan kalenterin nimeltä Elämäni vuosi 2018. Monipuolinen kalenteri ja täysin erilainen kuin aikaisemmat. Kalenteri on symboli uudelle alulle, jota olen hakemassa. Tästä se siis alkoi.  

Vuoden ensimmäisen viikon aikana olen tarkkaillut omaa toimintaani ja miettinyt, mitä minun pitää muuttaa elämässäni. Lista on loputon. Mitä kaikkea minun onkaan muutettava itsessäni ja toiminnassani, että elämäni muuttuu.

Yllättäin tässä kävikin niin, että menin täysin jumiin. Ajatus ei kulje, en osaa järjestellä työtäni, että se tulisi tehtyä, kotityöt ei oikein luonnistu, en saa lähdettyä kauppaan ja päivät menevät kuin sumussa, kunnes huomaan, että on mentävä nukkumaan. Kaikki on epäjärjestyksessä ja olotilani on sekava. 

Tarkkailen itseäni koko ajan, etten vaan tee kuten normaalisti, vaan jotenkin “toisella tavalla”. Tänään lopulta heräsi ajatus siitä, että miksi piinaan itseäni. Luin taas kerran kirjan Tapojen voima ja tajusin, ettei koko elämää voi kerralla kääntää ylösalaisin. 

Lähden siis muuttamaan yhden tavan kerrallaan ja toistan uutta opeteltavaa tapaa vähintää 21 päivää, jolloin se jää pysyväksi. 

Ensimmäinen muutos on se, että en ole tietokoneella klo 23.30 jälkeen. Kohta siis poistun, sillä kello on nyt 23.27. 

Pysy mukana, katsotaan miten saan elämääni muutettua. Ehkäpä haluat jopa lähteä muutosmatkalle kanssani. Yhdessä se voi olla jopa hauskempaa, kun on joku joka kannustaa ja sparraa. 

Laittele viestiä, jos haluat mukaan. Minulla on meneillään Day 1 ja poistun konellta nyt. 

Hyvää Loppiaisyötä!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

28 − 21 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.