/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Kuinka voisin auttaa sinua tai yritystäsi?

Yritysvalmentajana  ja kouluttajana sparraan, innostan ja avustan sinua kaikessa mikä liittyy yrittämiseen ja yritykseen: olipa kysymyksessä yrityksen perustaminen tai vaikka yritystoiminnan lopettaminen.  Olen myös tukenasi ja apunasi kysymyksissä, joita yritystoiminnan alussa tai sen kehittämisen aikana tulee vastaan.

Rakennetaan yhdessä sinulle ja yrityksellesi menestyspolku, jota voit seurata.

Autan sinua yritystoiminnan ideoimisessa, käynnistämisessä ja kehittämisessä.  

Voimme keskittyä myös

 
 

 

 

Missioni on auttaa sinua menestymään niin, että SINÄ voit tehdä sitä mistä nautit ja mitä rakastat.


Yritysvalmennuksissa

Sinä olet pääosassa kaikessa mitä teemme. En keskity pelkästään yritykseesi, vaan myös sinuun yrittäjänä. Valmentaminen yrittäjyyteen on  sinussa itsessäsi olevien vahvuuksien herättämistä. Tavoitteenasi yrittämisessä on usein elämän suunnan muutaminen ja suuntaaminen kohti jotakin, josta olet haaveillut. Haluan auttaa sinua saavuttamaan haaveesi, niin yrittäjyyden saralla kuin henkilökohtaisella tasolla. Autan sinua eteenpäin kaikella sillä osaamisella ja kokemuksella mitä minulla on.

Esimerkiksi digimarkkinoinnin kehittämisessä olen keskittynyt aloittavien ja pienten yritysten sähköisen markkinoinnin tekemiseen. Markkinointia pienellä budjetilla, jolla kuitenkin voidaan saada aikaan tuloksia. Valmennuksissani opit käyttämään ilmaisia tai edullisia työkaluja, joilla voit suunnitella ja toteuttaa markkinointiasi tehokkaasti.

Jos haluat kehittyä ja muuttua, sinun on ajateltava eritavalla kuin aiemmin

Kaipaatko sparraajaa ja juttukaveria, joka ymmärtää myös pelkojasi? Olen pienyrittäjä, joka on käynyt samoja kysymyksiä läpi aloittaessaan toiminnan. Yhdessä keskustellen suuretkin ongelmat saavat uutta näkemystä ja menettävät tehoaan. Yhteisissä ideariihissä saat ideoita ja ajatuksia miten jatkaa eteenpäin ja pelot väistyvät innostuksen tieltä.


 
 
Lue mietteitäni yrittämiseen liittyvistä asioista
 
 

Yritykseni 5 parasta mokaa vuonna 2016

Asiantuntijapalveluja myydessä on tärkeää tehdä pitkäjänteistä, toistuvaa ja säännöllistä myyntityötä. Ennakointi ja myynti pitkälle aikavälille on melko tyypillinen tapa toimia alallani. Alku vuosi 2017 on ollut melko rauhallinen yritystoiminnassani, joten on ollut…

lue lisää

 

Kasvun haasteita

Useat tahot ovat etsineet selitystä mitkä kaikki tekijät vaikuttavat yrityksen kehittymiseen ja kasvuun.  Kasvumuuttujien tunnistaminen on tärkeää niin yrittäjille kuin rahoittajille, sijoittajilla ja julkiselle tukisektorille, sillä niiden avulla voidaan ennustaa…

lue lisää


Slogan eli miksi haluan korostaa näitä kolmea sanaa?


Feel the gratitude,

love everything you do

live your life to the fullest


Uskon siihen, että kun olemme kiitollisia siitä, mitä meillä on, saamme lisää kaikkea hyvää elämäämme. Uskon myös siihen, että tie menestykseen on se, että teemme sitä, mitä rakastamme. Ihmisellä on vain yksi elämä ja sitä ei pitäisi tuhlata siihen, että tekee asioita, jotka eivät tuota hyvää mieltä. Samasta syystä  elämä on elettävä täysillä ja tässä hetkessä. Näin ei tarvitse myöhemmin miettiä, että jospa olisin…


Yritysideani perustuu haluun auttaa yrittäjäksi ryhtyvää tai vaikeassa elämäntilanteessa olevaa, löytämään ratkaisuja, joiden avulla voi päästä eteenpäin. Pohjana oma elämänkokemukseni ja osaamiseni. Osaamista olen hankkinut tekemällä todella monipuolisesti töitä erialojen tehtävissä, opiskelun sekä luontaisen uteliaisuuteni kautta.

Olen koulutukseltani YTM, yrittäjyys oli pääaineenani ja olen myös ammatillinen opettaja ja vientisihteeri. Olen toiminut pelaajana ja valmentajana joukkueurheilussa sekä uraohjaajana aikuisille ja nuorille, jotka etsivät vielä omaa tietänsä, samoin kuin irtisanotuille sekä lomautetuille vaikeassa elämäntilanteessa.

Coachingia olen opiskellut Experts Academyssa ja Mindvalley Academyssä, maailman parhaiden kouluttajien, kuten mm. Vishen Lakhiani, Joe Vitale ja Brendon Burchard, valmennuksessa.


Positiivisuudesta apua  yrittäjyyteen ja elämääsi

Tiedonjanoni on kyltymätön, pidän haasteista ja siitä, että voin etsiä ratkaisuja hankaliin tilanteisiin.

Oltuani ulkomailla töissä lähes kymmenen vuotta, palasin Suomeen perheeni luo. Kouluttauduin vientisihteeriksi, mutta tiesin jo silloin, että se ei tule olemaan se minun “eläkevirkani”. Jossakin vaiheessa elämääni haaveilin, että olisi kiva olla opettaja. Kouluttauduin opettajaksi, mutta pian huomasin, että haluan paljon enemmän. Haluan auttaa ja innostaa motivoituneita ihmisiä.  Toiveeni on, että ihmiset, joiden kanssa työskentelen, haastavat minut ja osaamiseni, vaativat minua myös oppimaan ja kehittymään. Haluan itsekin oppia uutta samalla kun toteutan valmennuksia, ohjauksia, koulutuksia, seminaareja ja kursseja tai etsin ratkaisuja tilanteeseesi.

Uskon positiivisuuden voimaan, ihmisten väliseen vuorovaikutukseen, kuin myös verkostoitumisen tuomaan vahvuuteen.

Yksikään yrittäjä ei menesty yksin.

Haluan auttaa sinua rakentamaan unelmiesi elämää, yrittäjyyttä, joka kantaa kauas tulevaisuuteen ja tuottaa iloa vielä eläkepäivinäsi.

Yritysmaailman tuntemukseni on vahva, koska olen työskennellyt yritysten kanssa jo reilut 30 vuotta ja toiminut yrittäjänäkin yli 10 vuotta. DariaK on minun kolmas yritykseni. Olen opiskellut paikallistalouksien kehittämistä ja yrittäjyyttä sekä henkilöstöjohtamista yliopistossa ja suorittanut Yhteiskuntatieteiden maisteritutkinnon yrittäjyydestä. Minulla on kokemusta myös kansainvälisitä markkinoista. Asiantuntijana toimimista ja oman mielen hallintaa olen opiskellut Experts Academyn ja Mindvalleyn johdolla.

Voit katsoa CV:ni tästä

Elämänkokemusta minulle on tullut erilaisista, vaikeista ja elämää mullistavista tilanteista, joista kuitenkin olen selvinnyt  aina voittajana. Olen joutunut aloittamaan elämäni alusta monta kertaa. Haluan kertoa sinulle mitkä ovat ne keinot, millä minä selviydyin kaikesta ja joilla sinäkin voit selviytyä – lähes mistä vaan. Uskon voivani ohjata sinua eteenpäin, vaikka tällä hetkellä tuntuisi, ettei tilanteestasi ole ulospääsyä.

Perheeseeni kuuluu yorkshiren terrieri Taika ja Havanese Pinja, rakkaat pienet piipertäjät, jotka tuovat elämääni järjestystä, iloa ja onnea joka päivä.

Akkujani lataan kesällä mökillä luonnonrauhassa ja talvella takan ääressä hyvän kirjan parissa, usein se on Paulo Coelhoa.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

0

Your Cart