Ajanhallinta

Ota aika hallintaasi!

Jos vastaat kyllä yhteenkin näistä alla olevista kysymyksistä, et saata ihan täysin hallita ajankäyttöäsi. Sinun kannattaa aloittaa ajankäytön tarkastelu ja pistää kalenterit remonttiin, että saat enemmän virtaa ja iloa elämääsi.

  • Tuntuuko olosi toivottamalta, kun aamulla avaat sähköpostisi ja se on täynnä vastaamattomia viestejä?
  • Tuntuuko sinusta, että koko ajan pitäisi oppia ja luoda uutta ja sinulla ei ole siihen aikaa eikä energiaa?
  • Koetko olevasi väsynyt ja stresaantunut etkä enää nauti työstäsi etkä elämästäsi?

Sinä itse olet ratkaisu

Ratkaisu tähän kaikkeen ei löydy mistään systeemistä tai pikku muutoksesta työpaikalla. Ratkaisu löytyy sinusta ja tavoistasi! Matkalla omaksut step-by-step työskentelytapojen ja ajatusmallien muutoksia niin, että jatkossa jaksat paremmin, nautit työstä ja vapaa-ajasta sekä ennen kaikkea elämästäsi.

Miten valmennus auttaa sinua

Kysymys on millaisia tapoja sinulla on ja miten voimme niitä tapoja muuttaa.  Tavoitteena tasapainoinen, kiireetön elämärytmi. Saat toimintamalleja ja “apuvälineitä” oman toimintasi tarkasteluun ja tapoejn muuttamisen tueksi.

Ota minuun yhteyttä ja niin katsotaan mitä sinä tarvitset. Ajankäytön valmennuksen tapaamisten kesto on yhteensä 8h ja toteutus suunnitellaan yhdessä, lisäksi sovitaan seurantapisteet alussa joka viikolle ja myöhemmin kahden vkon – kk välein sekä  yksi 1,5 h tapaaminen  kuuden kuukauden päähän valmennuksen päättymisestä. Lisäksi olen tukenasi, jos matkalla tulee eteen kysymyksiä tai ongelmia.

Valmennuksen hinta on 368 €  (alv 0%)

Ensimmäinen keskustelumme, jossa teemme sinun suunnitelmasi, on maksuton. Se ei siis kuulu tuohon kokonaispakettiin.

[button type=”big” color=”green”] Soita, niin tehdäään yhdessä aikaa 040 1991023 / Tarja[/button]