Menestyvä valmentaja (alkaa 1.10.18)

128 students

TÄLLÄ KURSSILLA

Saat tietoa valmentamisesta ja kouluttamisesta, markkinoinnista ja myynnistä, oman osaamisen tuotteistamisesta ja miten osaaminen tehdään näkyväksi ja vaikka menestyväksi liiketoiminnaksi.  Sisältö on jaettu neljään kokonaisuuteen, joiden avulla opit tärkeimmät asiat ihmisten valmentamisesta ja kouluttamisesta,  luot halutessasi itsellesi kannattavaa liiketoimintaa ja rakennat osaamisestasi brändin. Käytän koulutuksessani ratkaisukeskeistä ajattelumallia, mukana on myös mindfulness, thought leadership ja NLP:n oppeja sovelletusti.

KOULUTTAJA

Olen koulutukseltani YTM ja ammatillinen opettaja, olen toiminut myös urheiluvalmentajana ja uraohjaajana. DariaK -yrityksessä koulutan aloittavia yrittäjiä ja valmennan toimivia yrittäjiä menestyvään liiketoimintaan sekä toteutan henkilökohtaista valmennusta mindfulnessia ja ratkaisukeskeistä ajattelua käyttäen.

MITÄ KAIKKEA SAAT

  • Yli XX tuntia valmennusta, videoita ja materiaaleja!
  • 3 live webinaaria
  • Opit oman osaamisesi näkyväksi tekemisen ja miten osaamista siirretään valmennuksessa. Käydään läpi myös miten valmennukset toteutetaan ja miten ohjataan sekä kohdataan toinen ihminen.  Saat myös vahvistusta valmennusosaamiseesi ja opit kehittämään osaamistasi jatkuvaluontoisesti.
  • Kurssilla tuotteistetaan osaamisesi, pääset alkuun valmentamisessa, webinaarien pitämisessä, verkkokurssien järjestämisessä, puheiden pitämisessä tai vaikka kirjan kirjoittamisessa ja blogeissa.
  • Myynnin edistämisessä opit tuottamaan sisältöjä, vahvistamaan henkilökohtaista brändiäsi, myymään järjestelmällisesti tuotteita ja verkkojulkaisujasi. Saat vinkkejä ja neuvoja markkinointiin, erityisesti sähköiseen markkinointiin ja oman osaamisesi myyntiin. Valmennukseen sisältyy markkinointi- ja verkostoitumisseminaari, joka toteutetaan kurssilaisten kanssa yhdessä.
  • Autan sinua luomaan asiantuntijaverkostoja ja löydät sopivia verkostoja itsellesi, jotka kasvattavat myyntiäsi.
  • Työvälineitä, joilla saat toimintasi rullaamaan sujuvasti
  • Käytäntöjä ja ideoita.
  • Harjoittelua ja käytännönkokemusta

Kurssin kesto: 1.10.18 – 9.12.18

Kurssin voi maksaa myös kahdessa (2×210 €) tai kolmessa (3×150 €) erässä. Ensimmäinen erä maksetaan, kun kirjaudutaan kurssille. Seuraava erä erät laskutetaan kahden viikon päästä aloituksesta ja mahdollinen kolmas erä kuukauden päästä aloituksesta. Jos haluat maksaa erissä, ota yhteyttä.

Instructor

tarjake

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
394,00€

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

36 + = 39

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.