Intialainen päähieronta

176 students

Intialainen päähieronta tulee nimensä mukaisesti Intiasta ja sitä on harjoitettu jo tuhansien vuosien ajan osana Ayurveda – perinnettä. Suomeen hoito on tuotu yli 15 vuotta sitten, ja siitä on nopeasti tullut suosittu hoitomuoto.

Intialainen päähieronta on turvallinen, tehokas ja rentouttava hoito, jonka perusteet voit oppia verkkokurssillamme ja näin saat valmiudet IPH-hoidon antamiseen. Kurssin aikana kannattaa tehdä paljon käytännön harjoittelua, jolloin opit tuntemaan miltä hoidon kuuluu tuntua niin hierojasta kuin hoidettavasta. Lisäksi kurssin tehtävien kautta kertaat vielä jokaisen otteen tärkeimmät seikat. Otteet on osattava oikein ja vasta sitten pääset siirtymään eteenpäin.

Kurssilla opit länsimaissa yleistyneen päähieronnan muodon, joka tehdään ilman öljyä. Opittava hoito on erittäin kokonaisvaltainen, pään lisäksi hoitoon kuuluvat hartioiden, niskan, olkavarsien ja kasvojen käsittelyt. Opit myös hoidon taustaa, vaikutuksia, esteet hoidolle sekä millainen kokonaisuus hoitotilanne on.

Kouluttajana toimii koulutettu hieroja Ari Jäppinen.

Kurssi sopii hyvin niin läheisiään hemmottelevalle, kuin ammattiinsa lisäoppia kaipaavalle hierojalle, hoitajalle, kosmetologille ja kampaajalle. Kurssille ei ole pohjakoulutusvaatimuksia, tarvitset ainoastaan intoa oppia jotakin uutta.

Kurssilla opit vaihtelevia hierontatekniikoita ja käsittelemään monipuolisesti niska-hartiaseutua, olka- ja käsivarsia, päätä, korvia ja kasvoja. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa ja nopeuttaa näin solujen uusiutumiskykyä edistäen tervettä hiustenkasvua. Silmien alueen verenkierron aktivoituminen puolestaan rentouttaa ja rauhoittaa silmien lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentäen niiden väsymistä. Tämän vuoksi IPH sopii erittäin hyvin lisäpalveluksi mm. kampaamo- ja kosmetologiyrittäjille.

Jos haluat kurssin ammattikäyttöön todistuksen kanssa, voit jatkaa tämän kurssin jälkeen näyttöön, josta saat todistuksen.

Peruskurssin sisältö

– intialaisen päähieronnan perusajatus, perusteet ja tausta
– indikaatiot, kontraindikaatiot
– intialainen päähieronta osa-alueittain: videot ja ohjeet kehon eri osien hierontaotteista, tekniikasta ja hoidon etenemisestä
– tehtäviä  oppituntien lopussa

Instructor

tarjake

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
57,00€

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 23 = 25

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.