Aloe Veraa kantapäille

Kerron teille kuivan palan jokapäiväisestä elämästäni. Uskon, että useilla on tämä sama pikku ongelma, joten toivottavasti tämä juttu auttaa ja helpottaa muidenkin elämää.

Minulla on ongelmana tosi kuivat kantapäät. Rasvaan niitä ihan koko ajan ja tuntuu, että mikään ei oikein auta. Eräänä päivänä muistin, että minullahan on tuota Aloe Vera Emergency suihketta ja muistelin, että siitä oli joskus kerrottu, että saattaisi auttaa myös kuiviin kantapäihin. No, illalla sitten suihkuttelin kantapäitä ensin tuolla suihkeella. Tuntui tosi hassulta, koska se on ihan kuin vettä. Mutta tein sen silti. Hieroin suihketta kantapäihin  ja lopulta hiukan kuivasin niitä. Päälle laittelin sitten ne jokailtaiset rasvat ja yösukat jalkaan. Kas kummaa, pikku hiljaa kantapäiden kuivuus katosi ja iho pehmeni. Nyt en voi tehdä muuta kuin myöntää, että tuolla ihme suihkeella oli vaikutusta.

Aloe Vera tunnetaan lääkekasvina. Sitä se onkin, auttaa monissa iho ongelmissa.
Aloe Vera tunnetaan lääkekasvina. Sitä se onkin, auttaa monissa iho ongelmissa.

Joku kertoi minulle tuosta suihkeesta, että sitä voi laittaa iholle ja limakalvoille, lähes ihan minne vaan, mutta ei siis kuitenkaan suuhun asti.

Loppuun vielä mainosta:

Tuosta tuotteesta ja muistakin enemmän voit kysyä minulta tai käydä verkkokauppa partner sivuillani, jos kiinnostuksesi tuotteisiin heräsi.

Allek.001

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.